0 artikelen
»
»
Rolsma Biobased - Aqua Lakverf

Deze unieke goed dekkende biobased zijdematte lakverf op waterbasis voor binnen is geschikt voor alle soorten hout, staal en kunststof. Ook kenmerkt deze lak zich door een goede kras- en slijtbestendigheid en kan dus bijvoorbeeld ook ingezet worden voor binnendeuren of houten lijsten. Deze bio-based lak is opgebouwd uit verschillende plantaardige oliën.

Bestel

1 liter wit € 52,49
1 liter kleur € 54,99
2.5 liter wit € 130,49
2.5 Liter kleur € 136,49


Deze dekkende biobased zijdematte lakverf op waterbasis is geschikt voor alle soorten hout, staal en kunststof. De lakverf is alleen binnen te gebruiken. De 100% biologische verf van Rolsma bestaat uit duurzame grondstoffen zoals lijnolie en andere plantaardige oliën. Deze biobased verf is geschikt voor verschillende materialen en kan op diverse ondergronden toegepast worden. De lijnolie verf en andere biologische verven hebben een lange levensduur en een hoog percentage vaste stof, waardoor het mogelijk is om een groter oppervlakte te schilderen met een blikje verf. De lijnolie verf is gifvrij en geur arm. De biologische verf is daardoor ideaal voor bijvoorbeeld de kinderkamer en kindermeubels, maar ook toepasbaar voor vele andere omgevingen.

Overschilderbaar ca. 4-8 uur
Stofdroog ca. 2 uur
Houdbaarheid In gesloten, originele verpakking op een koele en droge, vorstvrije plaats, tenminste 12 maanden.
Maximale en minimale luchtvochtigheid 85%
Verbruik 13 m² / ltr
Maximale verwerktemperatuur 25°C
Verwerkingsmethode Kwasten en rollen
Minimale verwerktemperatuur 8°C
Basis Biobased (waterbasis)
Afwerking Dekkend
Situatie Binnen
Glansgraad Zijdeglans
Verf voor mijn Kozijn binnen, Binnendeur, Trap, Dorpels, lijsten, etc. , Plaatmateriaal

* Kleuren kunnen afwijken op uw scherm met de werkelijkheid. Dit komt door de instellingen van uw monitor.


terug

© 2019 Groene verven is onderdeel van Rolsma Lijnolieverven BV - alle rechten voorbehouden - KvK: 50417487 - BTW: NL823364823B04