0 artikelen
»
»
Rolsma Biobased - Aqua Grondverf

Rolsma Biobased Aqua Grondverf

Deze watergedragen, duurzame grondverf is geproduceerd op basis van een emulsie van plantaardige oliën. Toepasbaar op veel verschillende soorten loof- en hardhout en is geschikt voor binnen en buiten in nieuwbouw onderhoud maar ook voor het uitvoeren van renovaties aan overig vastgoed. Het product kenmerkt zich door een snelle droging & uitstekende isolering van het hout.

Bestel Rolsma Biobased Aqua Grondverf

1 liter wit € 48,99
1 liter kleur € 50,49
2.5 liter wit € 120,99
2.5 Liter kleur € 125,99

De Rolsma Biobased Aqua Grondverf kenmerkt zich door een goede penetratie in het hout, goede droging en is minder milieubelastend. Ook is deze grondverf overschilderbaar met diverse watergedragen systemen en alkydharsverven. Geschikt voor binnen en buiten. Verkrijgbaar in 1 liter. Het is van belang om te kiezen voor een grondverf die aansluit op de kleur van de eindlaag. Hoe dichter de kleuren op elkaar aansluiten, hoe beter de echte kleur van de eindlaag naar voren komt. Kenmerkend voor deze primer is dat het een zeer goede hechting heeft. Zorg er altijd voor dat de ondergrond schoon en vetvrij is. Dit geeft het beste resultaat. De 100% biologische verf van Rolsma bestaat uit duurzame grondstoffen zoals lijnolie en andere plantaardige oliën. Deze biobased verf is geschikt voor verschillende materialen en kan op diverse ondergronden toegepast worden. De lijnolie verf en andere biologische verven hebben een lange levensduur en een hoog percentage vaste stof, waardoor het mogelijk is om een groter oppervlakte te schilderen met een blikje verf. De lijnolie verf is gifvrij en geur arm. De biologische verf is daardoor ideaal voor bijvoorbeeld de kinderkamer en kindermeubels, maar ook toepasbaar voor vele andere omgevingen.

Overschilderbaar 4 uur
Stofdroog 30 minuten
Elasticiteit > 5 mm
Houdbaarheid In gesloten originele verpakking op een droge en vorstvrije plaats, tenminste 12 maanden
Verbruik Ca. 13 m² / ltr
Maximale verwerktemperatuur 25°C
Verwerkingsmethode Kwasten en rollen
Minimale verwerktemperatuur Niet verwerken beneden 5°C en een maximale relatieve vochtigheid van 85%
Basis Biobased (waterbasis)
Afwerking Dekkend
Situatie Binnen
Glansgraad Zijdemat
Voor het gronden van Hout
Verf voor mijn Kozijn binnen, Gevelbekleding, Binnendeur, Trap, Dorpels, lijsten, etc. , Plaatmateriaal

* Kleuren kunnen afwijken op uw scherm met de werkelijkheid. Dit komt door de instellingen van uw monitor.


terug

© 2019 Groene verven is onderdeel van Rolsma Lijnolieverven BV - alle rechten voorbehouden - KvK: 50417487 - BTW: NL823364823B04