0 artikelen
»
»
Lacq - Turbogel

Lacq Turbogel

Lacq Turbogel is een krachtige hout-ontgrijzer/cleaner in gel vorm voor het reinigen van vergrijsd en verweerd buitenhout.

Bestel Lacq Turbogel

1 Liter € 19,48
2.5 Liter € 44,90
20 Liter € 322,18

De gelformule zorgt er voor dat Lacq Turbogel eenvoudig aangebracht kan worden op zowel horizontale als verticale oppervlaktes. Door de dieptewerking van de Turbogel wordt het vuil en de vergrijzing grondig verwijderd.

Technische gegevens Download
Veiligheidsinformatie Download
Gebruik voor Met Lacq Turbogel kunt door de weersinvloeden vergrijsde houten vlonders, gevels, tuinmeubelen en soortgelijke oppervlakken reinigen en ontdoen van het grijze patina.
Verwerking Simpelweg aanbrengen in de richting van de houtnerf met een kwast en daarna de gel formule 20 minuten in laten werken. Daarna met een harde borstel of bezem het vuil flink afborstelen en goed naspoelen met ruim water. Gebruik hiervoor geen hogedrukspuit want hiermee brengt u schade toe aan het hout.
Houtsoorten Lacq Turbogel is toepasbaar op alle soorten hout. Alleen geschikt voor hout. Niet gebruiken op rotan, bamboe etc.
Nabehandeling Wanneer het houten oppervlakte volledig gedroogd is (minimaal 48 uur) kan het hout naar wens op kleur gemaakt worden. Gebruik hier bijvoorbeeld Lacq energol, Lacq hardhoutolie of Terrasolie anti-slip.

* Kleuren kunnen afwijken op uw scherm met de werkelijkheid. Dit komt door de instellingen van uw monitor.


terug

© 2019 Groene verven is onderdeel van Rolsma Lijnolieverven BV - alle rechten voorbehouden - KvK: 50417487 - BTW: NL823364823B04