0 artikelen
»
»
Lacq - Natuleum

Lacq Natuleum

Lacq Natuleum is een ambachtelijk gestookt product dat bestaat uit natuurlijke wassen, harsen en oliën voor een sublieme bescherming van uw buitenhout.

Bestel Lacq Natuleum

1 Liter € 21,63
2.5 Liter € 50,28

Lacq Natuleum blijft lange tijd flexibel, penetreert zeer goed in de meeste houtsoorten en heeft een uitstekend vochtwerend vermogen. Het heeft een natuurlijke diep bruin /zwarte kleur. Doordat Natuleum geen vluchtige oplosmiddelen bevat, vindt er geen verlies door verdamping plaats en blijft er na verwerking 100 % materiaal op het hout achter.

Technische gegevens Download
Veiligheidsinformatie Download
Gebruik voor Natuleum is een teer/carboleum vervanger. Zeer geschikt voor toepassing op molens, schuren of gepotdekselde gevels.
Voordeel Omdat Natuleum geen oplosmiddelen bevat, verdampt er niets van het product en brengt u dus 100% product aan voor maximale dekking en bescherming.
Kleur Natuleum heeft een diep donker bruine/ zwarte kleur.
Carboleum Natuleum is een Carboleum of teer vervanger door de samenstelling is het echter niet schadelijk voor mens en milieu. Natuleum kan over oude Carboleum of teer laag heen.
Droogtijd Natuleum droogt erg langzaam zodat het diep in het hout kan trekken voor optimale bescherming. Houd rekening met een droogtijd van 2 dagen. Overschilderbaar na volledige droging.
Rendement Met een liter Natuleum behaald u een rendement van ongeveer 6m.

* Kleuren kunnen afwijken op uw scherm met de werkelijkheid. Dit komt door de instellingen van uw monitor.


terug

© 2019 Groene verven is onderdeel van Rolsma Lijnolieverven BV - alle rechten voorbehouden - KvK: 50417487 - BTW: NL823364823B04