0 artikelen
»
»
Jeans on the Wall - BV-101

Jeans on the Wall - BV-101

Jeans on the wall is de variant die wordt gemaakt van oude spijkerbroeken. Deze variant is verkrijgbaar in twee kleuren. Afhankelijk van wat de klant wil kunnen deze twee kleuren ook gemixed worden of speels in blokken naast elkaar aangebracht worden. Hierdoor ontstaat er telkens weer een unieke wand waarmee elke klant zich kan onderscheiden.

Bestel Jeans on the Wall - BV-101

per meter x 1 meter € 8,95

Tijdens de productie worden jeans en andere kledingstukken tevens automatisch ontdaan van knopen, ritsen en andere niet textiele delen, waarna er zuivere en kwalitatief goede vezels, als nieuwe grondstof overblijven. Denimtex werkt voor deze recycling nauw samen met Frankenhuis Textielrecycling.

De wandafwerking heeft een geluidsdempend effect en is hiermee ook geschikt voor open of extra hoge ruimtes. Wij leveren oude jeans als "groene wanddecoratie" in de kleuren blauw en rood. Kijk ook eens hoe wij maatwerk kunnen leveren voor uw eigen bedrijfskleding!

* Kleuren kunnen afwijken op uw scherm met de werkelijkheid. Dit komt door de instellingen van uw monitor.


terug

© 2019 Groene verven is onderdeel van Rolsma Lijnolieverven BV - alle rechten voorbehouden - KvK: 50417487 - BTW: NL823364823B04