»
»

Negenmaanden beurs

‘Het Gezonde Huis’ op de Negenmaandenbeurs

Voor een duurzame, gezonde en stijlvolle inrichting

De Negenmaandenbeurs, die van 22 tot en met 26 februari 2012 in Amsterdam RAI wordt gehouden, heeft de primeur van “Het Gezonde Huis”. “Het Gezonde Huis” wordt gerealiseerd door BabyPoint en is gebaseerd op de pijlers duurzaamheid, gezondheid en eigenheid. 

Kinderkamer verf op basis van 100% herwinbare plantaardige oliën.

Bekijk nu in onze webshop onze nieuwe kinderkamer producten.

BabyPoint ontwikkelt en implementeert innovatieve concepten gericht op (aanstaande) ouders.

Het is de missie van BabyPoint om (aanstaande) ouders te inspireren tot het maken van persoonlijke keuzes die een positief verschil maken voor de wereld van morgen. Hoe klein of groot de stap ook is, gezamenlijk maken we een groot verschil voor een betere wereld.

(Aanstaande) ouders ervaren in “Het Gezonde Huis” op welke manieren zij de babykamer en de rest van hun huis gezonder en duurzamer stijlvol kunnen inrichten. De deelnemers aan “Het Gezonde Huis” laten zien dat natuurlijke en gezonde oplossingen inspirerend, kleurrijk en haalbaar zijn.

Diverse deelnemers laten in “Het Gezonde Huis” op de beursvloer zien hoe het huis ingericht kan worden met natuurlijke producten.

Met de lijnolieverven van Rolsmapaint schilder je zonder de negatieve invloeden voor de gezondheid van mens en dier en het ruikt nog lekker ook.

Aanstaande ouders die ‘Het Gezonde Huis’ bezoeken, krijgen per ouderpaar een gratis beurspakket bij de BabyPoint balie. 


Terug

22-04-2012

© 2019 Groene verven is onderdeel van Rolsma Lijnolieverven BV - alle rechten voorbehouden - KvK: 50417487 - BTW: NL823364823B04