»
»

Military Boekelo 2014

Van 9 t/m 12 oktober 2014 vindt weer de Military Boekelo-Enschede plaats. Dit is alweer de 44e editie van dit geweldig evenement. Kijk voor actuele zaken op onze Facebookpagina!

Het grootste en mooiste paardentopsport-evenement van Nederland. Dat is Military Boekelo - Enschede. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost-Nederland om deel te nemen aan één van 's werelds beste Military's. Niet alleen de ruiters willen deze dagen meemaken. Ook bezoekers uit heel Nederland reizen af naar Boekelo om te genieten van Sport, Business & Pleasure. Een stevige wandeling door de natuur, genieten van bijzondere sportprestaties, slenteren over de Herfst-Fair en de laatste trends spotten in het Women at the Military by Twentelife paviljoen. Het kan allemaal tijdens Military Boekelo - Enschede. Door de jaren heen is het evenement ook uitgegroeid tot het grootste outdoor relatie-evenement van Nederland. Sponsoren nodigen gezamenlijk meer dan 25.000 relaties uit. De combinatie van al deze facetten maken Military Boekelo - Enschede tot een uniek evenement.

Rolsma Lijnolieverven B.V. is dit jaar deelnemer van het DUURZAAMHEIDSPAVILJOEN tijdens dit evenement. Al de hindernissen binnen het parcours worden dan ook geschilderd met onze natuurvriendelijke Lijnolieverven.


Terug

11-10-2014

© 2019 Groene verven is onderdeel van Rolsma Lijnolieverven BV - alle rechten voorbehouden - KvK: 50417487 - BTW: NL823364823B04