Over Groene Verven

Groene Verven is een ambachtelijk bedrijf waar kwaliteit en duurzaamheid van het verfproduct, mens, dier en natuur voorop staat. Onze natuurlijke verven hebben een authentieke geur en verrijken uw interieur met een aangename uitstraling. Uw woongenot wordt natuurlijker! En u draagt bij aan een betere toekomst.

Groene Verven heeft 40 jaar ervaring in binnen- en buitenland met lijnolieverf. Ons bedrijf maakt zelf de verven op basis van lijnolie. Deze lijnolie komt onder andere uit Canada. Sinds het voorjaar van 2012 is er in Raalte eigen vlas geplant op 3 hectare gemeente grond. Deze vlas zal gebruikt gaan worden binnen onze lijnolieverfmakerij.

Wij verkopen onze producten via onze webshop en een aantal verkooppunten. Wij verzenden al onze producten in binnen- en buitenland.

Wij werken met een aantal basiskleuren maar kunnen tevens de kleuren geheel naar uw wens samenstellen.

Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment oliën voor het behandelen van houtwerk en vloeren.

Onze activiteiten

Verf maken
Rolsma lijnolieverven is er trots op zelf de verf en kleuren te maken. Bij Rolsma lijnolieverven hebben wij standaard 13 kleuren op voorraad.

Maar naast deze standaard kleuren kunnen wij voor u de kleur samenstellen zoals u dat wilt. Bestel gerust op kleurnummer of stuur een kleurstaal en wij maken de verf in uw favoriete kleur!

Monumenten restauratie
Monumenten zijn panden die behoren tot het cultureel erfgoed van de maatschappij. Het zijn gebouwen die iets zeggen over een bepaalde periode uit de geschiedenis, over een specifieke bouwstijl, over het oeuvre van een belangrijk architect of die vanwege hun functie en gebruik (in het verleden) uniek zijn. Deze bouwwerken met hun historie zorgen voor identiteit; voor herkenning en verankering. Het zijn panden die het waard zijn om te behouden voor latere generaties.

Rolsma lijnolieverven worden dan ook steeds vaker gebruikt bij de restauratie van deze erkende monumenten.

Ook de overheid schakelt ons in voor de restauratie van monumentale panden omdat onze kwaliteitsverven uitstekend passen bij de uitstraling van ons cultureel erfgoed.

© 2019 Groene verven is onderdeel van Rolsma Lijnolieverven BV - alle rechten voorbehouden - KvK: 50417487 - BTW: NL823364823B04