0 artikelen
»
»

Verzendkosten en levertijden

Al onze producten zijn inclusief 21% BTW.

Levertijden

Rolsma Lijnolieverven B.V. besteedt veel zorg aan de bestelling en streeft ernaar de bestelling (indien op voorraad) binnen 1-5 werkdagen te laten bezorgen.

Wij leveren de meeste artikelen binnen 1 tot 3 werkdagen na totstandkoming van de overeenkomst(na betaling). De werkelijke levertijd is echter afhankelijk van de volgende factoren:

Let op!! Niet standaard kleuren hebben een levertijd van minimaal 3 tot 5 werkdagen. Dit in verband met het handmatig op kleur maken van de verven. 

Met ons assortiment van zoveel verschillende mogelijke combinaties van maten en kleuren ontkom je er niet aan dat er soms artikelen tijdelijk niet leverbaar zijn waardoor de order vertraagd. U kunt de status van uw order altijd via de email (info@rolsmapaint.com) opvragen. Wilt u van te voren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een artikel neem dan contact op met onze klantenservice. Als een artikel geheel niet meer leverbaar blijkt te zijn, sturen wij u een email. Zorg dus altijd dat uw e-mailadres juist is ingevuld en u deze regelmatig bekijkt. Bestellingen worden uiterlijk binnen 30 dagen geleverd. Is dit niet mogelijk dat krijgt de consument hiervan uiterlijk 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren.

De verzendkosten voor een verzending zijn : € 6,95 inclusief BTW.

Bij meerdere items zijn de verzendkosten : € 12,50 inclusief BTW.

© 2019 Groene verven is onderdeel van Rolsma Lijnolieverven BV - alle rechten voorbehouden - KvK: 50417487 - BTW: NL823364823B04